Contact

Showroom 1

str. Cosmonautilor,  Baia Mare, Maramures
Tel. 0740 976 410, 0740 895 183

Showroom 2

blvd. Traian 31/13, Baia Mare, Maramures
office@mtpline, www.mtpline.ro

Detalii
 

Ferestre PVC

Achizitionand ferestrele produse de noi,faceţi cea mai bună alegere. Sunt proiectate astfel incat sa raspunda celor mai exigente cerinte. Alegerea unei ferestre difera in functie de destinatia si rolul pe care trebuie sa il indeplineasca. Foarte important de reţinut, şi anume, 45% din căldura ce se găseşte într-o clădire se pierde prin ferestre şi uşi, deşi suprafaţa acestora reprezintă aproximativ 15% din suprafaţa totală a clădirii,ferestrele noastre reduc consumul de energie necesar incalzirii unui imobil cu pana la 40%.Optand pentru sticla cu control solar se reduce aparitia efectului de sera,implicit diminiueaza costurile energiei electrice pentru climatizarea locuintei.

 

Pentru un plus de protectie fonica aveti posibilitatea de a alege diferite tipuri de geam termoizolant.Sistemele de feronerie au intre 2 si 12 puncte de inchidere, fapt care asigura etansitatea si rezistenta la efractie.Ferestrele oscilo-batante beneficiaza de sistemul cu micro-ventilatie care permit o ventilatie permanenta in conditii de maxima siguranta.


Înlocuirea vechilor ferestre cu produse noi, de calitate vă va aduce confort termic, fonic şi implicit economie de bani. Ferestrele noastre au o garantie de 5 ani, iar profilele au ca durata de viata peste 25 de ani.

 

 

 

 

 
 
M
2012 Mtp Lines LTD